Välkommen till våra nyheter på DoggsenCenter och DoggsenRehab 2014 

2014-12-31

Vi tackar alla kunder, elever och alla som varit delaktiga i Team Doggsen under året. På grund av datahaveri så har vi inte kunnat publicera de sista eleverna/studenterna som gjort sin praktik här uppe. Vi önskar alla ett gott nytt år och ett lycka till inför framtiden och vi hälsar både gamla och nya kunder välkomna till DoggsenCenter.

Mantorp

Vänliga hälsningar Doggsens!

2014-10-24

kul

Så här kul har vi på DoggsenCenter! Eller hur ungdomar? Ovan ser ni Lovisa elev från Himelstalund (längst ut tv) samt Matilda från Team Doggsen (th). Lovisa går Naturvetenskaplig inriktning och har tillsammans med Rasmus nedan (th) i skopan som också går natur, gjort sin praktik hos oss i tre veckor. Till vänster i skopan ser ni även Philip från Team Doggsen samt Janne i traktorn förstås som hittar på alla knasiga övningar:)

Traktor

Kära elever, jättetrevligt att ha haft er här och vi ger er våra varmaste rekommendationer när ni ska ut i verkligheten.

2014-10-03
 
Raffe
 
Louise (tv) och Hanna (th) från Himmestalundsgymnasiets hundutbildning har gjort sin treveckors praktik hos oss. Dessa glada och goa hundentusiaster går sitt tredje och sista år på utbildningen. Tjejer ni har varit toppen och vi hoppas verkligen att ni har en given plats ute i djurvårdsbranchen när ni slutat skolan!

 

Grattis Janne Doggsen till din åttondeplacering på schäfer SM i IPO 2014 på Visingsö!
 
Grattis 
  Janne tävlade med sin hund Mijos Euro och fick ihop 258p med 87p i spåret, 87p i lydnaden samt 84p i skyddsarbetet. Härligt Janne och ett stort grattis från oss alla på Doggsens!
 
 
APU avslut 
Dessa två tjejer från Himmestalundsgymnasiet (tv) Johanna Killander och (th) Viktoria Nystrand var de sista eleverna ut, som gjorde sin APL vårterminen 2014. Vi hoppas att ni fick ett härligt sommarlov tjejer så ni kan satsa hundra procent på skolan och er djurparksutbildning när det drar igång igen. Lycka till önskar vi er alla på Doggsens.
 
Vi vill även passa på att önska alla nya elever från samtliga skolor hjärtligt välkomna till oss under höstterminen 2014! 
  
 
2014-05-25 
Grattis till din och Vimzas 14:e placering på IDC IPO VM i Slovakien 2014 Frida!
2014 
Ett stort grattis även till hela det svenska laget som placerade sig på en 4:e plats totalt!
Skydd 
Vimza i fullbett!
 
2014-05-06 
Nyheter 
Vi utökar vår gård- och hästsverksamhet för att kunna utveckla DoggsenRehab ytterligare! Här ser ni våra nyförvärv Islandhästen Isak samt lilla shettisen Nicki som anlänt till den övriga flocken som börjar växa sig riktigt stor:)
 
 
2014-05-05 
Elin 
Flera elever från Himmestalundsgymnasiet har gjort sin praktik hos oss och två av dessa var Elin(ovan) och Joshua(Nedan). Elin passade på att rida till vårt sto Verona lite (tack för detta Elin!) samtidigt som Joshua provade på att sitta på vår Draumur. Joshua 
Alla vi på Doggsens önskar er ett härligt sommarlov!
 
 
 
Det händer mycket i våra företag och nytt för i år är vårt samarbete med företaget Pass it on inom vår rehab- och interaktionsverksamhet DoggsenRehab. Pass it on samarbetar med 500 företag innom olika brancher för att kunna hjälpa vidare personer med olika funktionsnedsättningar samt psykosocial problematik in i ett fungerande arbetsliv igen. Läs mer på deras hemsida
 
 
2014-04-10 

Veckorna susar förbi i rasande fart och därmed slutar det och kommer nya elever till våra praktikplatser. Denna kommande tre veckors-period är uppbokad av Clara Romlin (t.v) och Isabelle Mattsson (t.h) från årskurs 1, inriktning Hund- Himmelstalundsgymnasiet. Här med hundarna Bella och Bonzo. Välkomna till Doggsen tjejer!

Clara Isabelle

Vi vill samtidigt passa på att tacka Camilla Callerstig som också läser hundinriktningen på Himpa som förra veckan avslutade sin praktik. Mycket bra jobbat Camilla, hoppas du trivdes hos oss här på Doggsens!

Camilla figgCamilla

 Här ser vi Camilla som provar vår heldräkt från EuroJoe.be Vi bussade Carro på henne vilket ledde till platt fall!

2014-03-30

Janne och Anna Doggsen är precis hemkomna efter sin resa till Franska Antibes där dom hälsade på Annas son Filip. En resa full av inspiration och fantastiska upplevelser då Filip jobbar som chefstränare av delfiner på Marineland. Tack för alla härliga dagar i Frankrike Filip. Vi är så stolta över dig!

AnnaFilipJanne

Delfinmöte

Filip Anne

Här ser vi även Filips flickvän Anne som flyttat från Holland till Frankrike och som också jobbar på Marineland fast som späckhuggartränare.

 
Grattis! 
DoggsenCenter säger även grattis till Frida Doggsen som under våren 2014 kommit in på Polishögskolan i Stockholm. Vi alla på Doggsens önskar dig lycka till med dina studier Frida!
 
 
2014-03-10 
  Praktiksäsongen är i full gång och vi vill hälsa några nya elever hjärtligt välkomna hit till Doggsens.
agility1 agility2 
Överst ser ni Anna Wallgren från Djurgymnasiet i Stockholm tillsammans med Doggsens stödhund Rafiki och nedan ser ni Sasha Melander med hunden Himla. Båda tjejerna går profil hund årskurs tre och har självklart en stor passion för hundar i livet.
agility 
Tjejerna ser ni på Doggsens agilityplan som är ett nytt inslag för i år! Tjejer kul att ni ville komma hit och hoppas ni kommer att trivas under era fyra veckor här på Doggsens.
 
 
 
Vi vill även hälsa några nya personer välkomna in i Team Doggsen! 
 
Tilda 
Här ovan sitter Tilda med Doggsens nyförvärv, de två söta kaninungarna av rasen Belgisk Jätte.
Marie 
Här är Marie med ytterligare ett nyförvärv till gårdsverksamheten nämnligen Haflingerstoet Verona.

Sussi

Här är Sussi med två gamla hedliga sötnosar i verksamheten nämnligen Shettisarna Fabian och Edvard. Ni är alla hjärtligt välkomna in i TeamDoggsen tjejer!

 
Hem 
 
 

 Lite blandat smått o gott!

 
Idag är det 
 
Och klockan är

blandat
 
 
blandat
 
Vill du ha ett namnförslag till din valp, så klicka på knappen. Kanske något av följande 12 710 passar?

Hundnamn

blandat

Här hittar du info och bilder på de flesta hundraser i världen.

Hundraser

Hundpensionat

blandat

Klicka på knappen för att se ett bildspel om
Vimza
och hennes framfart.
Vimza
Vm klar till Italien 2013!
blandat
Här bakom knappen döljer sig ett bildspel om
Doggsencenter
uppbyggnad Hundhotell 3

blandat

WM

För dig som vill se några videoklipp från Vm i Ungern på Frida och Vimza i action , klicka på någon av följande länkar: Skydd  eller Lydnad

blandat

Reportage

Reportage i NT

blandat

Land

Reportage i Land

blandat