Personalen på DoggsenCenter

Personalen

Här ser ni vår fantastiska personal som ni möter i vår anläggning!

Linn Wennerberg (tv) arbetar heltid på Doggsencenter och ansvarar tillsammans med Jenny över den dagliga driften i verksamheten. Linn är utbildad ridlärare level 2 och har jobbat som ridlärare både för barn, vuxna samt för personer med olika funktionsnedsättningar och hon har haft det stora intresset för hästar sedan barnsben. Linn kommer att hålla i våra rid- och körinterventioner och handleda våra ungdomar och unga både bland hästar och hundar. Hon är också diplomerad Hundfrisör och har haft en egen salong i Nyköping samt jobbat på salong Fyra tassar i Linköping samt som rovdjursskötare på Kolmårdens park. Linn brinner för hundträning och tillsammans med sin sambo Simon och hundarna tränar och tävlar dem i IPO och barmarksdrag. Med på jobbet hänger så klart Rasco och Colt av rasen Malinois med samt Rottweilern Farina. 

Jenny Heyn (Mitten) arbetar heltid och ansvarar för den dagliga driften på DoggsenCenter. Gymnasiet gick hon på Himmelstalundsgymnasiet inriktning djursjukvård. Innan hon började här i verksamheten har hon flera års erfarenhet av att jobba med människor samt från servicebranchen, hotell och charterbolag. En säsong på Kolmårdens djurpark som djurvårdare har också hunnits med. Djurintresset har funnits sedan barnsben för framförallt hästar och Jenny har också själv varit hästägare och aktiv innom ridsporten. Jenny kommer att handleda  våra ungdomar och unga både i vår hundverksamhet men också i gårdsverksamheten med alla dagliga rutiner, djurvårdssysslor, träningar samt rid- och körövningar. Jenny stora djurintresse har under åren resulterat i flera sällskapsdjur och idag har hon sin whippet, Caesar som hon jobbar med och som självklart följer med henne till jobbet varje dag.

 

Sabina Steinborn Persson (th))
Många av våra stammisar känner väl igen henne då hon har varit på Doggsencenter sedan 2011 Under ett år arbetade Sabina på Himmelstalundsgymnasiet för att sedan återvända till sitt älskade Doggsen. Hon har tidigare jobbat inom äldrevården och barnomsorgen med bland annat barn med speciella behov. Människors lika värde är otroligt viktigt för Sabina som på sin fritid engagerat sig i organisationen RFSL ungdom och jobbat med hbtq ungdomar. Och precis som vi andra i Team Doggsen så jobbar Sabina med handledning och stöd till våra unga på rehab och öppenvård. Även Sabina har sin hund Weilai med sig till jobbet som från första början kom till Doggsen som en omplacering. Weilai var rädd och osäker men har nu förvandlats till en trygg och kärvänlig hund med hjälp av Sabina. Sabina och Weilai brinner även för nosework som de tränar flitigt.

 

  Välkommen till oss på DoggsenCenter och Team Doggsen

team Doggsen

 Lite blandat smått o gott!

 
Idag är det 
 
Och klockan är

blandat
 
 
blandat
 
Vill du ha ett namnförslag till din valp, så klicka på knappen. Kanske något av följande 12 710 passar?

Hundnamn

blandat

Här hittar du info och bilder på de flesta hundraser i världen.

Hundraser

Hundpensionat

blandat

Klicka på knappen för att se ett bildspel om
Vimza
och hennes framfart.
Vimza
Vm klar till Italien 2013!
blandat
Här bakom knappen döljer sig ett bildspel om
Doggsencenter
uppbyggnad Hundhotell 3

blandat

WM

För dig som vill se några videoklipp från Vm i Ungern på Frida och Vimza i action , klicka på någon av följande länkar: Skydd  eller Lydnad

blandat

Reportage

Reportage i NT

blandat

Land

Reportage i Land

blandat